Het was in 2019, op 9-jarige leeftijd, dat Noah Pirot voor het eerst een golfclub aanraakte. Vanaf dat moment volgde een passie die zich snel ontwikkelde naarmate de schommels vorderden. De jonge golfer wordt sinds 2022 ondersteund door Abalone.

Noah Pirot, jong golfwonder

Na 2 jaar oefenen, de Grand Est Golf League zag Noah om hem lid te laten worden van zijn U12-categorie. Toen, op 12-jarige leeftijd, won hij zijn eerste wedstrijden tegen tegenstanders die ouder en meer ervaren waren dan hij. Hij werd toen departementaal kampioen van de Moezel. Hij kwalificeerde zich daarmee voor de finale van het Franse kampioenschap in Lyon, waar alleen de 4 beste Lorraine U12-golfers werden geselecteerd.

Noah leidt momenteel het Moezelkampioenschap in de categorie U14 en heeft zich gekwalificeerd voor de Franse interregionale finale. Als hij slaagt, kan hij deelnemen aan de Franse kampioenschappen die dit jaar worden gehouden op de Golf National in Île-de-France.

Ook internationaal deed hij mee US-KIDS Europese Kampioenschappen in Schotland waar hij 22e Europees en 1e Frans eindigde. Het was in mei 2023.

De begeleiding en ondersteuning van jonge talenten is sinds de oprichting een sterke waarde van Abalone. Dit is de reden waarom Abalone Noah Pirot toestond om deel te nemen aan zijn vele wedstrijden. Hij heeft nu de kans om zichzelf in elke fase van zijn carrière te overtreffen en zijn carrière op te bouwen om zijn droom om een ​​professionele golfer te worden te verwezenlijken.